Soho Bahia Malaga

Reisorganisaties
d-reizen malaga dejongintra malaga tui malaga vakantiediscounter malaga sunweb malaga prijsvrij malaga kras malaga

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Soho Bahía in Malaga: urban hotel dat garant staat voor een topverblijf in de stad

Soho Bahía in Malaga is een hotel dat tot de Soho Boutique keten behoort. Deze keten bestaat behalve in Spanje ook in Mexico en de Verenigde Staten. Soho Bahía in Malaga is een viersterrenaccommodatie in het hart van het centrum van de stad. Het interieur van dit hotel werd recentelijk nog van een facelift voorzien. Het hotel biedt lichte, comfortabele kamers én indrukwekkende uitzichten vanaf zijn dakterras. Je verblijft hier op basis van logies of logies en ontbijt.

Soho Bahía in Malaga, een hotel in het artistieke hart van de stad

Soho Bahía in Malaga is een hotel in de opkomende wijk Soho, waar streetart zegeviert. Behalve streetart vind je in deze wijk ook veel hippe bars, restaurants en hotels. Daar is Soho Bahía in Malaga er dus ook een van. De wijk ligt tussen station Alameda Principal en de haven in en vormt een prima uitvalsbasis voor bezoeken aan de oude stad én de zee. Bij Soho Bahía in Malaga verblijf je dus centraal, maar wel in een buurt die voornamelijk nog een lokale sfeer uitademt.

Rustige ligging en alle bezienswaardigheden binnen handbereik

Wordt Soho Bahía in Malaga jouw hotel gedurende je bezoek aan de hoofdstad van de Costa del Sol? Dan zit je goed, want niet alleen bevind je je dichtbij alle belangrijke bezienswaardigheden –bijvoorbeeld op slechts 300 meter afstand van de kathedraal van de stad-, de ligging van Soho Bahía in Malaga is tegelijkertijd rustig te noemen. Restaurants en bars zijn er overigens genoeg.

Handige tips & blog

El Palo en Pedregalejo; de traditionele visserswijken van Malaga

Malaga is een stad waar historie en moderniteit elkaar afwisselen, waar je chique kunt dineren maar ook heerlijk kunt eten in lokale tentjes. In het centrum va...

Lokale feesten en festivals in Malaga

Buiten dat Malaga stad vol zit met bruisende cafés, strandtenten, discotheken en kroegen, kun je er ook vaak lokale feestje en festivals meepakken. Zowel ...