Marriot Malaga

Reisorganisaties
d-reizen malaga dejongintra malaga tui malaga vakantiediscounter malaga sunweb malaga prijsvrij malaga kras malaga

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Spaanse klasse in het Marriott Hotel in Malaga

Het Marriott Hotel in Malaga, voluit het AC Hotel by Marriot Malaga Palacio, staat garant voor een zorgeloos verblijf aan de rand van het centrum. Hotel Marriott in Malaga is onderdeel van de AC Hotels by Marriott, een keten die in 2011 tot stand kwam door samenwerking tussen een Spaanse hotelier en Marriott. Alle 214 kamers van het Marriott in Malaga zijn een gebalanceerde combinatie van klassiek en modern en ademen Spaanse roots. Je verblijft op basis van logies of logies en ontbijt.

De ligging van Hotel Marriott in Malaga

Het AC Hotel by Marriott Malaga Palacio, kortweg Marriot Malaga, is een viersterrenhotel dat aan de Cortina del Muelle is gelegen. Je verblijft tussen de Paseo del Parque en de kathedraal van de stad. Het luxe en stijlvolle Hotel Marriott in Malaga ligt op slechts vijf minuten loopafstand van het fort Alcazaba. Het hotel ligt in voetgangersgebied en wordt omgeven door restaurants, gezellige terrasjes en winkelpromenades. Ook de boulevard aan zee ligt vlakbij het Marriot Hotel in Malaga.

De extra’s van het Marriott in Malaga

In het Marriott Hotel in Malaga kun je zowel een gewone kamer als een extra luxe suite boeken. Het AC Hotel by Marriott Malaga Palacio biedt je een breed scala aan extra’s, waaronder een fitnessruimte, solarium, buitenbad, bar en restaurant. Vooral de rooftopbar en het zwembad op het dakterras worden door gasten als groot pluspunt van Hotel Marriott in Malaga genoemd. Ook vanaf het restaurant Atico van het Marriott in Malaga kijk je op de zee en de heuvelachtige omgeving.

Handige tips & blog

El Palo en Pedregalejo; de traditionele visserswijken van Malaga

Malaga is een stad waar historie en moderniteit elkaar afwisselen, waar je chique kunt dineren maar ook heerlijk kunt eten in lokale tentjes. In het centrum va...

Lokale feesten en festivals in Malaga

Buiten dat Malaga stad vol zit met bruisende cafés, strandtenten, discotheken en kroegen, kun je er ook vaak lokale feestje en festivals meepakken. Zowel ...