Iberostar Malaga Playa

Reisorganisaties
d-reizen malaga dejongintra malaga tui malaga vakantiediscounter malaga sunweb malaga prijsvrij malaga kras malaga

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Hotel Iberostar Malaga Playa voor vooral zonvakanties met een cultureel randje

Hotel Iberostar Malaga Playa is een hotel aan zee in het plaatsje Torrox Costa aan de Costa del Sol. Iberostar Malaga Playa behoort bij Tui en enkele andere reisorganisaties tot het vaste aanbod aan accommodaties. Hoewel je niet in Malaga zelf verblijft, is Iberostar een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar deze en andere steden. Iberostar Malaga biedt je directe toegang tot het strand. De accommodatie heeft een sportschool, spa, restaurant en zwembad inclusief pool bar.

Bezoek Malaga vanuit Iberostar

Iberostar Malaga Playa ligt in Torrox costa, een kleine badplaats met een desondanks lang zandstrand waarlangs een gezellige boulevard loopt. Vanuit Iberostar Malaga kun je ook het oorspronkelijke dorp Torrox Pueblo bezoeken, dat vier kilometer verderop tegen een heuvel aan is gebouwd. Ten opzichte van Malaga is Iberostar ruim vijftig kilometer verwijderd. Hotel Iberostar Malaga Playa, dat je bij Tui en andere reisorganisaties kunt boeken, is ideaal voor strandliefhebbers maar ook een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar Malaga en Granada.

Voor de jongste gasten die in Iberostar nabij Malaga verblijven

Hotel Iberostar, ook wel bekend als Iberostar Malaga Playa, is een prima accommodatie voor vakantiegangers met kinderen. In tegenstelling tot de meeste hotels in Malaga zelf heeft Iberostar zelfs extra faciliteiten en activiteiten voor de jongsten van het gezin. Boek je Iberostar Malaga Playa via Tui of een andere reisorganisatie, dan kunnen de kids aftellen naar Star Camp. Er zijn twee activiteitenprogramma’s voor de leeftijdscategorieën 4-7 jaar en 8-12 jaar. Ook voor tieners bestaan er aparte programma’s.

Handige tips & blog

El Palo en Pedregalejo; de traditionele visserswijken van Malaga

Malaga is een stad waar historie en moderniteit elkaar afwisselen, waar je chique kunt dineren maar ook heerlijk kunt eten in lokale tentjes. In het centrum va...

Lokale feesten en festivals in Malaga

Buiten dat Malaga stad vol zit met bruisende cafés, strandtenten, discotheken en kroegen, kun je er ook vaak lokale feestje en festivals meepakken. Zowel ...