Gran Hotel Miramar Malaga

Reisorganisaties
d-reizen malaga dejongintra malaga tui malaga vakantiediscounter malaga sunweb malaga prijsvrij malaga kras malaga

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Een koninklijk verblijf in Gran Hotel Miramar in Malaga

Gran hotel Miramar in Malaga, ook wel Grand Hotel Miramar in Malaga genoemd, is een vijfsterrenhotel aan de Paseo de Reding. Het klassieke gebouw, dat honderd jaar geleden werd gebouwd, lijkt haast op een paleis. En eerlijk is eerlijk, je verblijf in Gran Hotel Miramar in Malaga –met pool!- kan niet anders dan koninklijk genoemd worden. De 190 kamers van Miramar in Malaga hebben elk een mediterraan karakter en zijn met het scherpste oog voor detail gebouwd.

De ligging van Grand Hotel Miramar in Malaga

Grand Hotel Miramar in Malaga, oftewel Gran Hotel Miramar in Malaga, ligt in het hart van het centrum van Malaga, in het gebied Caleta. De Paseo de Reding, waaraan Gran Hotel Miramar met zijn luxe pool is gelegen, is een van de voor de stad meest symbolische straten. Deze straat verbindt de historische binnenstad met het oosten van Malaga. Miramar in Malaga staat tussen eveneens statige en voornamelijk in de 19e eeuw ontstane gebouwen.

De luxe faciliteiten van Miramar in Malaga

Gran Hotel Miramar in Malaga is een hotel aan zee dat je op enkele van de prachtigste uitzichten trakteert. Miramar in Malaga heeft zijn eigen restaurant, Príncipe de Asturias, waar internationale gerechten met een vleugje mediterrane invloed worden geserveerd. Het ontbijt wordt bij Gran Hotel Miramar in Malaga bij de pool geserveerd. Behalve dat biedt Grand Hotel Miramar in Malaga je tal van andere faciliteiten die je van een hotel van dit niveau mag verwachten, zoals een spa en wellnessruimte, een sportschool, kinderopvang en 24-uurs receptie.

Handige tips & blog

El Palo en Pedregalejo; de traditionele visserswijken van Malaga

Malaga is een stad waar historie en moderniteit elkaar afwisselen, waar je chique kunt dineren maar ook heerlijk kunt eten in lokale tentjes. In het centrum va...

Lokale feesten en festivals in Malaga

Buiten dat Malaga stad vol zit met bruisende cafés, strandtenten, discotheken en kroegen, kun je er ook vaak lokale feestje en festivals meepakken. Zowel ...