Sea Life Benalmádena

spanje
Reisorganisaties
d-reizen malaga dejongintra malaga tui malaga vakantiediscounter malaga sunweb malaga prijsvrij malaga kras malaga

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Laat je verrassen door de onderwaterwereld bij Sea Life Benalmádena in Malaga

Wandelen door een onderzeese tunnel waar haaien en schildpadden vlak langs je zwemmen? Een echte zeester aaien? Je verwonderen over de magische kleuren van tropische vissoorten? Bij Sea Life Benalmádena in Malaga kan het allemaal. In dit aquarium aan de Puerto Marina haven vermaken zowel jonge als oude bezoekers zich prima. Sea Life Benalmádena is, wanneer je deze Andalusische stad met kinderen bezoekt, een leuk uitje voor een halve dag. Alhoewel het gebouw van buiten bescheiden oogt, zal het je van binnen zeker weten te verrassen.

Voorkom wachtrijen, reserveer tickets vooraf!

Duik in een fascinerende onderwaterwereld in het Benalmádena Aquarium. Loop onder de golven en ervaar de dieren van de oceanen van dichtbij. Zie haaien, schildpadden, otters en talloze kleurrijke tropische vissen.

Welke vissen en andere zeedieren kun je in dit aquarium zien?

Sea Life Benalmádena in Malaga heeft een ruime hoeveelheid dieren die je samen een goede indruk geven van de onderwaterwereld. In de interactieve gebieden van het aquarium kun je sommige dieren zelfs aanraken. Dieren die in Sea Life Benalmádena leven, zijn onder andere haaien, zeeschildpadden, zeepaardjes, otters, octopussen, garnalen, krabben en piranha’s. Bij de ingang van Sea Life Benalmádena kun je je laten informeren over de voedertijden van de verschillende diersoorten. Kinderen raken vaak niet uitgekeken tijdens de voedermomenten. De meeste voedermomenten vinden rond het middaguur plaats.

Activiteiten en faciliteiten

In Sea Life Benalmádena zal geen enkele bezoeker zich vervelen. Het interactieve aquarium vormt een unieke introductie tot de kleurrijke onderwaterwereld en elke dag worden er rond 16.00 spelletjes en activiteiten voor kinderen georganiseerd. Een enkele kaar bestaat er ook de mogelijkheid om samen met een medewerker het eten voor de dieren klaar te maken. Jij als ouder geniet in het bijbehorende café ondertussen van een kopje koffie met uitzicht op zee. Je kunt je tickets voor het aquarium vooraf reserveren. Een dergelijk online ticket is 30 dagen geldig en kan 24 uur van tevoren nog worden geannuleerd.

Draag met jouw bezoek bij aan de bescherming van zeedieren

Sea Life Benalmádena laat jou niet alleen graag van alles zien over de verbazingwekkende onderwaterwereld, maar doet nog veel meer dan dat. Het aquarium voert namelijk ook diverse campagnes ten behoeve van het behoud van verschillende diersoorten zoals walvissen en schildpadden. Binnen het programma van Sea Life Benalmádena worden dieren gefokt en wanneer ze volgroeid zijn, uitgezet in de Middellandse Zee. Op deze manier werkt het aquarium dus actief mee aan het bestand in deze zee en jij indirect met het kopen van een kaartje dus ook.

Praktische informatie over Sea Life Benalmádena

Koop je je tickets voor Sea Life Benalmádena online via deze website, dan betaal je 12 euro per persoon en bespaar je 4 euro op de oorspronkelijke prijs. Voor kinderen onder de 3 jaar hoeft geen entree betaald te worden.

Sea Life is elke dag van de week tussen 10.00 en 18.00 geopend. Alleen op 25 december sluit het aquarium voor een dagje zijn deuren.

Vanuit het centrum loop je eenvoudig naar de haven. Kom je met de auto, dan kun je parkeren op een van de plaatsen rond de marina of in de ondergrondse garage.

Het weer in Malaga

Advertentie


Handige reistips & deals

El Palo en Pedregalejo; de traditionele visserswijken van Malaga

Malaga is een stad waar historie en moderniteit elkaar afwisselen, waar je chique kunt dineren maar ook heerlijk kunt eten in lokale tentjes. In het centrum va...

Lokale feesten en festivals in Malaga

Buiten dat Malaga stad vol zit met bruisende cafés, strandtenten, discotheken en kroegen, kun je er ook vaak lokale feestje en festivals meepakken. Zowel ...