Zoek & boek

Waterpark Malaga

  • Bruisende badplaats
  • Historisch centrum
  • Zonovergoten klimaat
  • Perfecte stedentrip

Pret voor alle leeftijden in een waterpark in Malaga

In Malaga en omgeving heb je over waterpret geen klagen. Kilometerslange zandstranden met fijne, goudgele zandkorreltjes en een helderblauwe Middellandse Zee ontvangen je met open armen. In diezelfde zee zijn vaak genoeg waterparken opgezet. Dat zijn afgesloten speelparken met verschillende attracties zoals glijbanen. Leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Ben je op zoek naar iets wat je een hele dag waterpret kan bezorgen? Bezoek dan een waterpark in Malaga en directe omgeving.

Malaga waterpark

Boek direct tickets voor Aqualand Torremolinos

Aan waterparken in Malaga is geen gebrek. Maar laten we eens beginnen met de allergrootste van de omgeving: Aqualand Torremolinos. Behalve de grootste en populairste van Malaga is het ook nog eens een van de meest geliefde van heel Zuid-Spanje. Het waterpark opent zijn deuren doorgaans eind april. De exacte datum verschilt per jaar en wordt op de website aangekondigd. Het gehele zomerseizoen is dit waterpark in Malaga van 10.00 tot 17.00 geopend. Het leuke is dat iedereen zich hier kan vermaken, van de kleinste bezoekertjes die zelfs hun eerste stapjes op het droge nog niet hebben gezet tot volwassen adrenalinejunks.

Boek direct tickets voor Aqualand Torremolinos
AquaMijas

AquaMijas

Het tweede waterpark van Malaga dat je niet aan je voorbij mag laten gaan, is AquaMijas, gelegen in het plaatsje Mijas. Per auto bereik je het park vanuit Malaga in ongeveer een half uur. Ook dit park is geschikt voor alle leeftijden. Zo vind je er overzichtelijke speelzones voor de kleintjes, maar ook spannende attracties zoals kolkbaden en spannende glijbanen. Een absolute extra zijn de vele groene ontspanningszones, waar je zelfs ligbedjes en parasols kunt huren. Dit waterpark in Malaga is van eind april tot half/eind september geopend. In het hoogseizoen is het van 10.30 tot 19.00 geopend.

Aquavelis

Het derde en laatste waterpretpark van Malaga in deze lijst is Aquavelis in Torre del Mar. Net als voor AquaMijas geldt dat het vanaf Malaga ongeveer een half uurtje rijden is om dit park te bereiken. Het park staat bekend om zijn veiligheid en kindvriendelijk, waardoor hier relatief veel gezinnen met jonge kinderen naartoe gaan. Natuurlijk is er ook voor de oudere bezoekers meer dan genoeg vertier. Voor de grootste durfallen is de Kamikaze de ultieme attractie. Dit waterpark in Malaga is van juni tot en met september geopend.

Aquavelis waterpark
Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies in Malaga

Waterparken Malaga

Des te vroeger, des te rustiger

Kun jij van water en attracties niet genoeg krijgen? En heb je een auto ter beschikking? Zoek online dan eens naar ‘waterpark Malaga area’ om een totaaloverzicht van alle waterparken in Malaga en omgeving te krijgen. Welk park je ook bezoekt, altijd geldt dat het in de vroege uurtjes het rustigst is. Een goede tip dus, voor als je de drukte wilt vermijden. Neem natuurlijk ook voldoende zonnebrandcrème en handdoeken mee. Consumpties zijn in ieder waterpark te verkrijgen.

Openingstijden van de waterparken in Malaga

Op deze pagina hebben we enkele openingstijden vermeld, maar deze kunnen per seizoen variëren. Je doet er dus goed aan om voorafgaand aan je bezoek de website te raadplegen. Sowieso is het verstandig om je kaartjes van tevoren online te boeken. Je bent dan verzekerd van toegang tot het park en hoeft bij aankomst in het waterpark in Malaga niet meer in de rij te staan voor kaartjes.

Openingstijden van de waterparken in Malaga
Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Malaga?

Selena helpt je verder

Zoek je hulp bij het uitkiezen van de perfecte verblijfplaats in Malaga of heb je advies nodig voor het boeken van je vlucht? Ben je benieuwd naar de beste manieren om Malaga per auto te verkennen en wil je tips over de lokale geheime plekjes? Of vraag je je af welke maanden ideaal zijn voor een bezoek aan deze zonovergoten Spaanse stad?

Selena Malaga
Selena Malaga Expert
  • Bruisende badplaats
  • Historisch centrum
  • Zonovergoten klimaat
  • Perfecte stedentrip

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Malaga voor je…