Tivoli World

spanje
Reisorganisaties
d-reizen malaga dejongintra malaga tui malaga vakantiediscounter malaga sunweb malaga prijsvrij malaga kras malaga

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Tivoli World in Benalmádena weet wat entertainment is

Tivoli World is het grootste entertainment- en themapark van de Costa del Sol en ligt in het stadje Benalmádena. Tivoli World is vanuit Malaga eenvoudig bereikbaar en daardoor ook een populaire dagtrip, vooral onder families met kinderen. Tivoli World in Benalmádena is een park voor alle leeftijden, waar je naast attracties ook bars, restaurants, shows en andere soorten entertainment treft. Kortom, een plek waar het je niet lukt om je zelfs maar een seconde te vervelen. Het ontwerp van het park werd gebaseerd op het gelijknamige park in de Deense stad Kopenhagen.

Over Tivoli World

Tivoli World in Benalmádena opende in 1972 zijn deuren en heeft sindsdien al meer dan 30 miljoen bezoekers uit Europa en daarbuiten met open armen ontvangen. Tivoli World vormt een bijzondere mix van tropische tuinen, gezellige pleinen, restaurants, theaters en allerlei soorten attracties. Alhoewel een bezoek aan Tivoli World in Benalmádena geschikt is voor alle leeftijden, gelden er voor elke attractie minimale en maximale lengte-eisen. In totaal telt het entertainmentpark maar liefst 300 attracties en shows. Tivoliandia is het nieuwste stuk van het park en is er speciaal voor de allerjongste leden van het gezin.

De attracties van Tivoli World

De attracties van Tivoli World worden regelmatig gerenoveerd en geüpdate. Dit maakt het park niet alleen interessant voor het jonge publiek, maar zorgt er ook voor dat de veiligheid altijd gewaarborgd is. Tivoli World is in verschillende thema’s opgedeeld. Zo kun je op avontuur in het Wilde Westen, Andalusië, Spanje en de jungle. Met het telkens binnenstappen van een nieuwe wereld vervelen kinderen zich geen moment. Alhoewel het park zich voornamelijk op kinderen richt, zijn er ook genoeg onderdelen zoals de 60 meter hoge vrije val waar je als volwassene geen weerstand aan kunt bieden.

Tivoli World vanuit Malaga bezoeken: prijzen en andere praktische informatie

Tivoli World vanuit Malaga bezoeken is niet lastig. De twee steden liggen 20 kilometer van elkaar verwijderd. Je kunt Tivoli World in Benalmádena per auto (via de A7), per bus (met lijn M-103, 112, 121, 125 en 126) of per trein bereiken. Een standaard toegangskaartje kost €8,-. Een combinatieticket, waarmee je ook toegang krijgt tot de Mansion of Terror, Go-Karts en Shocking Boats, kost €10,-. Bezoekers van 65 jaar en ouder betalen geen entree. In de zomermaanden is het park van ’s ochtends vroeg tot middernacht geopend. Adres: s/n Av. de Tivoli, 29631 Benalmádena.

Combineer een bezoek aan Tivoli World met de andere highlights van Benalmádena

Ben je van plan om Tivoli World vanuit Malaga te bezoeken? Dan is dat meteen een mooie gelegenheid om de rest van dit mediterrane stadje te bekijken. Behalve Tivoli World heeft Benalmádena namelijk ook nog andere bezienswaardigheden zoals het Arabische Bil-Bilkasteel, Puerto Marina met zijn Sea Life Aquarium en enkele prachtige tuinen en fonteinen. Je passeert deze hoogtepunten én Tivoli World met de Hop on hop off Tour. Het ticket dat je koopt is 24 uur geldig en kan gedurende die dag onbeperkt worden gebruikt.

Het weer in Malaga

Advertentie


Handige reistips & deals

El Palo en Pedregalejo; de traditionele visserswijken van Malaga

Malaga is een stad waar historie en moderniteit elkaar afwisselen, waar je chique kunt dineren maar ook heerlijk kunt eten in lokale tentjes. In het centrum va...

Lokale feesten en festivals in Malaga

Buiten dat Malaga stad vol zit met bruisende cafés, strandtenten, discotheken en kroegen, kun je er ook vaak lokale feestje en festivals meepakken. Zowel ...