Segway tour

spanje
Reisorganisaties
d-reizen malaga dejongintra malaga tui malaga vakantiediscounter malaga sunweb malaga prijsvrij malaga kras malaga

Reisorganisaties

fly drive aanbieders

Leuk, praktisch én milieuvriendelijk: met de Segway door Malaga

Heb je er ooit wel eens aan gedacht om op een Segway Malaga te ontdekken? Dit eenpersoonsvervoermiddel werkt geheel elektrisch en bestuur je met je lichaam. Zo kom je snel en makkelijk op alle interessante plekken van de stad. Met een Segway tour door Malaga verplaats je je niet alleen eenvoudig, maar hoor je van een deskundige gids ook alles wat je wilde weten over de hoofdstad van de Costa del Sol en zijn bezienswaardigheden. Een Segway heeft twee wielen, maar toch val je vanwege zijn zelfbalancerende eigenschappen niet om.

Het boeken van een Segway tour in Malaga

Het boeken van een Segway tour in Malaga kan bij verschillende daarin gespecialiseerde bedrijven. Sommige aanbieders hebben zelfs tours speciaal voor kinderen vanaf een bepaalde leeftijd. Veel van de tours worden in het Nederlands aangeboden. Een bepaald aantal routes is erg populair om per Segway te rijden. Bijvoorbeeld de tocht waarbij je op je Segway door Malaga rijdt richting de top van de Gibralfaroberg. Ook kun je deelnemen aan een (historische) tour langs de highlights van de stad. Dankzij de Segway kun je in een relatief korte tijd veel hoogtepunten zien.

Ontdek met een tour van drie uur alle ins en outs van de stad

De meest populaire Segway tour in Malaga is ongetwijfeld de drie uur durende historische tour. Tijdens deze tour verken je de bezienswaardigheden van de stad, maar kom je ook van alles over zijn geschiedenis te weten. Deze tour begint in de bekende winkelstraat Calle Larios en leidt je via onder andere het Picasso Museum en de Kathedraal richting Alcazaba en het Kasteel van Gibralfaro. De tweede helft van de tour speelt zich in het stadspark en langs de kust af, waar het heerlijk uitwaaien is.

Wat is er wel en niet inbegrepen bij een tour

Boek je bovenstaande of een andere Segway tour door Malaga, dan krijg je vanzelfsprekend een helm uitgereikt bij deelname. Wel dien je in de meeste gevallen over je eigen drinken en eventueel wat te eten te beschikken. Dit is doorgaans namelijk niet inbegrepen in een Segway tour. Datzelfde geldt voor tickets voor bezienswaardigheden die in de route van een Segway tour door Malaga zijn opgenomen. Ga je met een Segway door Malaga rijden, dan krijg je bij aanvang een korte uitleg en voldoende tijd om vertrouwd te raken met het vervoermiddel.

Reserveer online

Ben je van plan om een Segway tour door Malaga te boeken, zorg er dan voor dat je –zeker in het hoogseizoen- online een reservering maakt. Ook als het een tour betreft die diezelfde dag plaatsvindt. Bedrijven die je met een Segway door Malaga leiden, vinden persoonlijke aandacht voor hun klant erg belangrijk. Daarom zijn de groepen nooit groot en blijven ze regelmatig zelfs beperkt tot slechts zes personen. In Malaga kun je vanaf de leeftijd van 9 jaar op een Segway rijden. Voor jongere vakantiegangers is deelname aan een Segway tour in Malaga dan ook niet mogelijk.

Het weer in Malaga

Advertentie


Handige reistips & deals

El Palo en Pedregalejo; de traditionele visserswijken van Malaga

Malaga is een stad waar historie en moderniteit elkaar afwisselen, waar je chique kunt dineren maar ook heerlijk kunt eten in lokale tentjes. In het centrum va...

Lokale feesten en festivals in Malaga

Buiten dat Malaga stad vol zit met bruisende cafés, strandtenten, discotheken en kroegen, kun je er ook vaak lokale feestje en festivals meepakken. Zowel ...