Zoek & boek

Segway tour

  • Bruisende badplaats
  • Historisch centrum
  • Zonovergoten klimaat
  • Perfecte stedentrip
Leuk, praktisch én milieuvriendelijk

Met de Segway door Malaga

Fietsen in Malaga is een leuke manier om de stad te leren kennen. Er zijn goed onderhouden fietspaden in de stad en bovendien is Malaga ook nog eens vrij vlak, waardoor je je zonder moeite op je stalen ros verplaatst. In plaats van voor fietsverhuur in Malaga te kiezen, kun je ook deelnemen aan een van de vele georganiseerde fietstours in Malaga. Deze vinden grotendeels binnen het centrum plaats, maar ook daarbuiten. De gidsen zijn in veel gevallen Nederlandstalig. Ontdek met een fietstour de gezelligste straatjes, uitgestrekte stranden en knusse visserswijkjes.

Segway tours Malga

Ontdek met een tour van twee uur alle ins en outs van de stad

De meest populaire Segway tour in Malaga is ongetwijfeld de drie uur durende historische tour. Tijdens deze tour verken je de bezienswaardigheden van de stad, maar kom je ook van alles over zijn geschiedenis te weten. Deze tour begint in de bekende winkelstraat Calle Larios en leidt je via onder andere het Picasso Museum en de Kathedraal richting Alcazaba en het Kasteel van Gibralfaro. De tweede helft van de tour speelt zich in het stadspark en langs de kust af, waar het heerlijk uitwaaien is.

Segway Tour Malaga boeken
Malaga tour Segway

Het boeken van een Segway tour in Malaga

Het boeken van een Segway tour in Malaga kan bij verschillende daarin gespecialiseerde bedrijven. Sommige aanbieders hebben zelfs tours speciaal voor kinderen vanaf een bepaalde leeftijd. Veel van de tours worden in het Nederlands aangeboden. Een bepaald aantal routes is erg populair om per Segway te rijden. Bijvoorbeeld de tocht waarbij je op je Segway door Malaga rijdt richting de top van de Gibralfaroberg. Ook kun je deelnemen aan een (historische) tour langs de highlights van de stad. Dankzij de Segway kun je in een relatief korte tijd veel hoogtepunten zien.

Reserveer online je tour!

Ben je van plan om een Segway tour door Malaga te boeken, zorg er dan voor dat je –zeker in het hoogseizoen- online een reservering maakt. Ook als het een tour betreft die diezelfde dag plaatsvindt. Bedrijven die je met een Segway door Malaga leiden, vinden persoonlijke aandacht voor hun klant erg belangrijk. Daarom zijn de groepen nooit groot en blijven ze regelmatig zelfs beperkt tot slechts zes personen. Wij raden je onder meer deze Segway tour aan. Deze Segway- en scootertour duurt 1,5 uur en gaat de gehele stad door!

Malaga segway tour online boeken
Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies in Malaga

Malaga Segway tour boeken

Wat is er wel en niet inbegrepen bij een tour

Boek je bovenstaande of een andere Segway tour door Malaga, dan krijg je vanzelfsprekend een helm uitgereikt bij deelname. Wel dien je in de meeste gevallen over je eigen drinken en eventueel wat te eten te beschikken. Dit is doorgaans namelijk niet inbegrepen in een Segway tour. Datzelfde geldt voor tickets voor bezienswaardigheden die in de route van een Segway tour door Malaga zijn opgenomen. Ga je met een Segway door Malaga rijden, dan krijg je bij aanvang een korte uitleg en voldoende tijd om vertrouwd te raken met het vervoermiddel.

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Malaga?

Selena helpt je verder

Zoek je hulp bij het uitkiezen van de perfecte verblijfplaats in Malaga of heb je advies nodig voor het boeken van je vlucht? Ben je benieuwd naar de beste manieren om Malaga per auto te verkennen en wil je tips over de lokale geheime plekjes? Of vraag je je af welke maanden ideaal zijn voor een bezoek aan deze zonovergoten Spaanse stad?

Selena Malaga
Selena Malaga Expert
  • Bruisende badplaats
  • Historisch centrum
  • Zonovergoten klimaat
  • Perfecte stedentrip

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Malaga voor je…